Zellweger in Netflix serie What/If

De Britse actrice Renée Zellweger gaat de hoofdrol spelen in What/If, een nieuwe serie van Netflix. De dramaserie is in handen van de maker van Revenge, Mike Kelley en zal bestaan uit tien afleveringen. Netflix wil meerdere seizoenen van What/If gaan maken, die geen continuïteit hebben, dus in willekeurige orde bekeken kunnen worden.

Met het contracteren van Renée Zellweger heeft Netflix wederom een grote ster uit Hollywood aan zich verbonden. Zellweger is onlosmakelijk verbonden met de films over Bridget Jones. In de afgelopen jaren stal ze de harten met Bridget Jones’s Diary en ook de opvolgende films Bridget Jones: The Edge of Reason en Bridget Jones’s Baby waren succesvol.

In de Netflix Original What/If zal Renée Zellweger echter een heel andere rol vervullen. Waar ze in de Bridget Jones-films de wat klunzige, maar ontzettend lieve Bridget speelt, zal ze in What/If een rol krijgen die dominanter is. What/If wordt namelijk gecategoriseerd als een ‘social thriller’ en zal bestaan uit tien afleveringen. Het wordt voor Zellweger de eerste grote rol in een serie.

Welke rol Zellweger exact zal spelen in What/If is nog niet bekend, maar volgens een korte omschrijving van de nieuwe serie zal het verhaal gaan over doodnormale mensen, die plotseling zeer slechte dingen gaan doen. De naam van het personage van Zellweger is al wel bekend: Anne. Met What/If zullen de makers ieder seizoen een ethisch gevoelig onderwerp aansnijden, die verstrekkende gevolgen zullen hebben. Steeds staat de beslissing van een individu centraal, die een mega impact heeft op een geheel leven.

Wanneer What/If op Netflix verschijnt is natuurlijk nog niet bekend.

admin Auteur

Deel met mvdbMedia:

Geef een reactie