Drentse Uitmaand in september

In september start in Drenthe het nieuwe culturele seizoen. Tijdens deze Drentse Uitmaand vinden in alle twaalf Drentse gemeenten activiteiten plaats, waar lokale talenten optredens verzorgen en organisaties nieuwe voorstellingen, exposities en cursussen tonen. Ook in Midden-Drenthe.

Bezoekers kunnen zelf aan de slag in allerlei workshops of een festival bezoeken met kunst- of informatiemarkten.

In de gemeente Midden-Drenthe speelt op 1 september om 15.00 uur het Drents Vakantie Orkest een concert in het park bij de Koepelkerk in Smilde. Voorafgaand aan de muziekuitvoering is er een gratis muziekworkshop voor kinderen. De organisatie van dit hafabra-projectorkest is in handen van Stichting Betoeterd.

Stichting Kunst- en Cultuur4daagse organiseert in het weekend van 8 en 9 september én 15 en 16 september de jaarlijkse atelierroute met werk van twaalf beeldend kunstenaars. De route is geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie via de Krant van Midden Drenthe.

admin Auteur

Deel met mvdbMedia:

Geef een reactie