Wijlen Aretha Franklin bij NTR op tv

De omroep NTR zendt zaterdagavond het concert uit van Aretha Franklin in het Concertgebouw, zo maakt de omroep zonder leden vrijdagmiddag bekend op sociale media. De Queen of Soul stierf donderdag op 76-jarige leeftijd.

Vijftig jaar geleden gaf Aretha een spectaculair optreden in het Amsterdamse Concertgebouw dat meer dan bijzonder is geweest. Het was de eerste en enige keer dat ze in ons Nederland optrad.

Tijdens het inmiddels al uitverkochte tributeconcert op vrijdagavond in het Concertgebouw zijn ook al wat beelden van de show uit 1968 te zien. Daarnaast brengen onder anderen Michelle David en Shirma Rouse een ode aan Aretha Franklin.

Het volledige concert is zaterdagavond vanaf 23.00 uur op NPO 2 te zien.

admin Auteur

Deel met mvdbMedia:

Geef een reactie