Nieuwe afleveringen Erica op Reis!

Fans van Erica op Reis kunnen hun hart ophalen! Erica Terpstra pakt namelijk weer haar koffers. In twee afleveringen laat ze de kijker kennismaken met inspirerende mensen en bijzondere culturen uit Vietnam en China. Op vrijdag 10 november is vanaf 22.20 uur op NPO 1 Erica op Reis in Vietnam te zien.

Erica Terpstra reist deze aflevering naar Vietnam. In Hanoi bezoekt ze onder meer het oude centrum van de stad en de eeuwenoude tempels.http://www.maghreb.nl/wp-content/Erica-op-Reis-e1417731764635.jpg

Daarnaast neemt ze een kijkje op een lokale markt, vol bijzondere en exotische etenswaren. Ze spreekt met de inwoners, die de donkere jaren achter zich hebben gelaten en met de toekomst bezig zijn.

Ook trekt ze de bergen van Noord-Vietnam in, waar ze kleurrijke volkeren ontmoet die in dit onherbergzame, maar prachtige gebied wonen. Erica komt terecht op een liefdesmarkt, waar plaatselijke jongeren een partner hopen te vinden. Ondertussen verwondert ze zich over de mooie, maar soms moeilijk te doorgronden gewoontes van de mensen.

Aflevering 1 – Vietnam – vrijdag 10 november om 22.20 uur op NPO 1

Bron: MAX Perssite

mvdbMedia Auteur

Deel met mvdbMedia:

Geef een reactie