Nieuw bij RTV Oost: “SchlagerSymphonica”

Na 8 jaar slaan RTV Oost en Willie Oosterhuis de handen weer ineen en gaan een unieke samenwerking aan met elkaar en RuhrGold Speciaal Pils. Het RTV Oost SchlagerSymphonica; een muziekspektakel dat vrijdag 15 december plaatsvindt in Hangar 11 op Vliegveld Twenthe. Tijdens de opening van WinterWorld Twente in Hengelo zette RTV Oost directeur Marcel Oude Wesselink zijn handtekening onder een vierjarige verbintenis met het nieuwe eventconcept van Willie Oosterhuis.

Het All-in Schlager-meezingfeest met groot symfonisch orkest en grote Schlagersterren is de komende vier jaar te zien bij RTV Oost. De zender maakt 15 december een live-registratie van het evenement dat rond de jaarwisseling wordt uitgezonden. “De schlagermuziek is op dit moment populairder dan ooit. Bussen vol Overijsselaars gaan naar de concerten van bijvoorbeeld Helene Fisher. Ons publiek zal een tv-uitzending met Schlagermuziek zeer waarderen”, verwacht Oude Wesselink.

Lass die Sonne in dein Herz

Het motto van de eerste editie van het SchlagerSymphonica op vrijdag 15 december is ‘Lass die Sonne in dein Herz’ waarbij het draait om meezingen en samen feesten in een gemütliche Duitse ambiance. Schlagersterren die er optreden, zijn o.a. Die Gruppe Wind (twee keer tweede op het Eurovisie Songfestival), Schlagerboyband VoXXclub, Massada, Otto Lagerfett, Die Tolle Leute, Annabel Anderson, Folkert Hans, Wendy Kokkelkoren en Edda.

 

Bron: RTV Oost

mvdbMedia Auteur

Deel met mvdbMedia:

Geef een reactie