Nieuwe reeks “One night stand” op NPO 3

onenightstand

De zes nieuwe Nederlandse films, AVONDLAND, CHIMÈRE, DE DAG DAT MIJN HUIS VIEL, JUNGLE, LIMBURGIA en MALIK, zijn vanaf vrijdag 3 november rond 22.30 uur te zien op NPO 3. De films van vijfenveertig minuten, voorheen bekend onder de titel One Night Stand, zijn gemaakt door opkomende, veelbelovende en geprezen regisseurs en scenaristen. De verhalen zijn soms aangrijpend en soms komisch, altijd origineel en betrokken. One Night Stand is een van de belangrijkste filmprojecten voor jonge, talentvolle filmmakers in Nederland en wordt gepresenteerd door NTR, BNNVARA en VPRO.

Foto: Scene uit “Limburgia”

One Night Stand is een samenwerking tussen NTR, BNNVARA, VPRO, NPO-fonds, Nederlands Filmfonds en CoBO. De films worden geproduceerd in coproductie met de omroepen.

Bron en foto’s: NTR

 

mvdbMedia Auteur

Deel met mvdbMedia:

Geef een reactie