Gehele eerste seizoen ‘Tyrant’ in één weekend te zien

Het eerste seizoen van de succesvolle serie ‘Tyrant’ is aankomend weekend in zijn geheel te zien bij RTL 5. Vanaf vrijdag 19 juni tot en met zondag 21 juni maakt de Amerikaanse actieserie op een bijzondere manier zijn debuut in Nederland; in slechts drie dagen komen prime time alle twaalf afleveringen voorbij.

tryant

Met een bloedstollende machtsstrijd in het Midden-Oosten schetst ‘Tyrant’ op een indrukwekkende manier het verhaal van de hoofdpersoon Barry Al-Fayeed (Adam Rayner). Hij is de jongste zoon van een dictator uit het Midden-Oosten. Na twintig jaar verbannen te zijn geweest keert Barry samen met zijn vrouw Molly (Jennifer Finnigan) en hun twee kinderen terug naar zijn thuisland Abbudin voor de bruiloft van zijn neef. Hier krijgen zij te maken met een onrustige situatie waarin het volk in opstand komt tegen de heersende dictatuur.

In de eerste aflevering wordt er een aanslag gepleegd op Barry’s broer Jamal, die hun vader na diens overlijden opvolgde als president van Abbudin. Barry stelt zijn terugkeer naar Amerika uit om zijn broer te helpen. Als de bruid van zijn neef vervolgens wordt ontvoerd door terroristen moet er actie worden ondernomen

Bron en foto: RTL5 Pressroom

mvdbMedia Auteur

Deel met mvdbMedia:

Geef een reactie