Songfestivaldag bij AnZo Radio

Het Eurovisiesongfestival, geliefd en berucht… je houd ervan of je haat het. Een tussenweg is er vaak niet. Het jaarlijkse muziekfestijn van de Europese publieke omroepen dat op 24 mei 1956 zijn première beleefde in het Zwitserse Lugano kent ook in Nederland en België een vaste groep fans. Aanstaande vrijdag 10 augustus worden de liefhebbers van het Songfestival op hun wenken bediend.

imageimage

Het internet-radiostation AnZo Radio staat van ‘s morgens 8 tot ‘s avonds 8 helemaal in het teken van 56 jaar Eurovisie Songfestival. Van liedjes uit de beginjaren van het festival tot de liedjes van de laatste jaren, een wereld van verschil natuurlijk maar alles wordt gedraaid in deze speciale uitzending. Speciale aandacht is er voor de Nederlandse inzendingen (ook van de Nationale finales) en er is bijvoorbeeld ook een uurtje met Songfestival-mixen.

Kortom, een bont allerlei van vroeger en nu, met sterren van vroeger en nu. Van Cliff Richard tot Loreen en van Saskia en Serge tot Joan Franka…

loreen_eurovision_2012

Meer over de Songfestivaldag leest u op de website van AnZo Radio: www.AnZoRadio.nl waar u ook de stream kunt vinden om te luisteren!

Bron: AnZoRadio

mvdbMedia Auteur

Deel met mvdbMedia:

Geef een reactie